Like every other website on the planet, SmallNetBuilder uses cookies. Our cookies track login status, but we only allow admins to log in anyway, so those don't apply to you. Any other cookies you pick up during your visit come from advertisers, which we don't control.
If you continue to use the site, you agree to tolerate our use of cookies. Thank you!

Router Charts

Click for Router Charts

Router Ranker

Click for Router Ranker

NAS Charts

Click for NAS Charts

NAS Ranker

Click for NAS Ranker

More Tools

Click for More Tools

LAN & WAN News

HomeGrid Forum logoThe HomeGrid Forum said it will be working more closely on Smart Grids with the ZigBee Alliance.

A new liaison agreement will extend the HomeGrid Forum's collaboration on the development of ZigBee's Smart Energy standard development. The goal is to enable consumers and utilities to use ZigBee Smart Energy version 2.0 wireless or wired networks in Smart Grids.

Both organizations will collaborate on ensuring ZigBee Smart Energy version 2 and HomeGrid Forum's ITU-T G.hn and G.hnem standards can be used in a wide variety of smart grid usage models.

When finalized, applications such as AMI (Advanced Metering Infrastructure), Demand Response (DR), Plug-in Electric Vehicles (PEV) and any other Smart Grid application/service that needs a reliable Home Area Network (HAN) or distribution/access network will benefit.

More LAN & WAN

Wi-Fi System Tools
Check out our Wi-Fi System Charts, Ranker and Finder!

Support Us!

If you like what we do and want to thank us, just buy something on Amazon. We'll get a small commission on anything you buy. Thanks!

Over In The Forums

I'm running rsync (installed from Entware) between an AC86U (local) and AX56U (remote) to move some files between the two routers - both at 384.17.The...
HelloAfter an update of Skynet with an error (I have seen the error go by quickly and it seems to me that it indicates filesystem in read only mode) I...
I've googled and read too much on AiMesh, APs, Repeaters, confuses the heck out of me and just need someone that knows what they are talking about to ...
I'm running version 384.17 of Asuswrt-Merlin on an RT-AC66U_B1, I have an openvpn-event script in /jffs/scripts that uses a template that calls a vpns...
It is normal to r7800 router taking 2 minutes or more to connect the internet ? or there is something wrong in the setup ?

Don't Miss These

  • 1
  • 2
  • 3