Like every other website on the planet, SmallNetBuilder uses cookies. Our cookies track login status, but we only allow admins to log in anyway, so those don't apply to you. Any other cookies you pick up during your visit come from advertisers, which we don't control.
If you continue to use the site, you agree to tolerate our use of cookies. Thank you!

Router Charts

Click for Router Charts

Router Ranker

Click for Router Ranker

NAS Charts

Click for NAS Charts

NAS Ranker

Click for NAS Ranker

More Tools

Click for More Tools

NAS News

Synology DS110j Synology today announced a single bay NAS aimed at SOHO users with street pricing as low as $150.
[Update: Synology says the introduction is for Asia and Europe only.]

The Disk Station DS110j has a hardware platform including an 800 MHz Marvell Kirkwood CPU, 128 MB of DDRII RAM, Gigabit LAN port and 3 USB 2.0 ports.

It accepts a single 3.5" SATA drive and can also use 2.5" SATA drives using an optional disk holder.

The DS110j runs Synology's DSM 2.2 OS, which provides a rich feature set including automated backup, DLNA / UPnP AV and iTunes media streaming, photo sharing, LAMP webserving, IP camera recording and Apple Time Machine support.

The product is shipping to etailers now and will be available shortly.

More NAS

Wi-Fi System Tools
Check out our Wi-Fi System Charts, Ranker and Finder!

Support Us!

If you like what we do and want to thank us, just buy something on Amazon. We'll get a small commission on anything you buy. Thanks!

Over In The Forums

HiI have a random issue, although rare with the 5ghz band on my ac86u running merlin firmware.All my devices will lose the wifi that are on the 5ghz b...
Hey there,I've been having an issue with Double NAT for the last few days now and I haven't been able to solve it. I'll do my best to explain the situ...
I've found a weird thing: the Opera browser's VPN service can't connect to the server when the AiProtection is enabled on the router (RT-AC68U - lates...
hello and sorry for my bad english i haved flashed the router with 384.8_2 and it worked fine. in the morning i saw that the leds are off...ok i tried...
First post here, glad to be aboard. My situation is simple...-ish.To keep things condensed, I currently have an Archer C7 v2 hooked to a SB6141 which ...

Don't Miss These

  • 1
  • 2
  • 3